top of page
IMG_7883-fotor-20240828205458.jpg

MENU /// a la carte

Snacks

Røgede mandler (DKK 40,-) 

Oliven (DKK 40,-)

Charcuterie (DKK 95,-)

Ost (DKK 95,-)

Charcuterie og ost (DKK 165,-)

Forretter

Koldrøget laks (DKK 90,-) 

Brioche, rævesovs, dild

Rørt tatar (DKK 100,-)

Skalotteløg, peberrod, dijon,

kapers & æggeblomme

Sylte (DKK 85,-)

Svineskank, rugbrød, cornichoner,

sennep & syltet rødbede

Hovedretter

Steak tatar (DKK 195,-)

200 gram rørt tatar, æggeblomme,

pommes frite & salat 

 

Hakkebøf (DKK 155,-)

Crouton, brun sovs

kartoffelchips & syltede rødbeder

Glaseret skinke (DKK 175,-)
Grønlangkål, brunede kartofler,

sennep & brun sovs

 

Andelår (DKK 185,-)

Andebryst (DKK 195,-)

Andelår og -bryst (DKK 229,-)

Æbler, svesker, brunede kartofler,

rødkål & brun sovs

 

Sæsonens fisk (DKK 195,-) 

Skaldyrsbisque, græskarpuré,

græskarkerner & græskar

Sides

Brød og smør (DKK 25,-)

Hjertesalat (DKK 45,-)

Mormordressing, syltede løg & crouton 

 

Pomme frites med mayo (DKK 55,-)

Desserter

Ris a la mande (DKK 75,-)

Med kirsebærsauce

 

Gammeldags æblekage (DKK 65,-) 

Æblegrød, makroner,

saltkaramel & flødeskum

 

Kagedåsen (DKK 100,-) 

Et udvalg af småkager til 2 personer

Børnemenu

Rugbrødschips med dip

Lasagne med salat

Mini-doughnut med is

 

---

JULEMENU (DKK 395,-)

 

Mandler og oliven 

Koldrøget laks

Brioche, rævesovs, dild

Glaseret skinke
Grønlangkål, brunede kartofler,

sennep & brun sovs

 

Ris a la mande

Med kirsebærsauce

Screenshot 2024-09-02 at 21.33.55-fotor-20240902213429.png

Kendte ansigter bag ny Rødovre-restaurant.

Rasmus Jonasson, Jan Jonasson og Birk Voss har overtaget bistroen i Kulturhuset Viften. Og de tre gutter kender Rødovre rigtig godt, da de også driver Espehus Kro i Espelunden.

 

Restauranten hedder Alice, og her skal der laves klassisk dansk mad med lidt franske tendenser. Og byens bedste brunch i weekenden. Alt sammen med de bedste råvarer og med et solidt vin-, øl- og drinksudvalg.

Derudover kan Alice også bruges til private arrangementer, receptioner og de allerbedste fester.

Vi glæder os til at se jer på Restaurant Alice.

bottom of page