MENU /// a la carte
Snacks
Røgede mandler (DKK 40,-)
Oliven (DKK 40,-)
Charcuterie (DKK 95,-)
Ost (DKK 95,-)
Charcuterie og ost (DKK 165,-)
Forretter
Koldrøget laks (DKK 90,-)
Brioche, rævesovs, dild
Rørt tatar (DKK 100,-)
Skalotteløg, peberrod, dijon,
kapers & æggeblomme
Sylte (DKK 85,-)
Svineskank, rugbrød, cornichoner,
sennep & syltet rødbede
Hovedretter
Steak tatar (DKK 195,-)
200 gram rørt tatar, æggeblomme,
pommes frite & salat
Hakkebøf (DKK 155,-)
Crouton, brun sovs
kartoffelchips & syltede rødbeder
Glaseret skinke (DKK 175,-)
Grønlangkål, brunede kartofler,
sennep & brun sovs
Andelår (DKK 185,-)
Andebryst (DKK 195,-)
Andelår og -bryst (DKK 229,-)
Æbler, svesker, brunede kartofler,
rødkål & brun sovs
Sæsonens fisk (DKK 195,-)
Skaldyrsbisque, græskarpuré,
græskarkerner & græskar
Sides
Brød og smør (DKK 25,-)
Hjertesalat (DKK 45,-)
Mormordressing, syltede løg & crouton
Pomme frites med mayo (DKK 55,-)
Desserter
Ris a la mande (DKK 75,-)
Med kirsebærsauce
Gammeldags æblekage (DKK 65,-)
Æblegrød, makroner,
saltkaramel & flødeskum
Kagedåsen (DKK 100,-)
Et udvalg af småkager til 2 personer
Børnemenu
Rugbrødschips med dip
Lasagne med salat
Mini-doughnut med is
---
JULEMENU (DKK 395,-)
Mandler og oliven
Koldrøget laks
Brioche, rævesovs, dild
Glaseret skinke
Grønlangkål, brunede kartofler,
sennep & brun sovs
Ris a la mande
Med kirsebærsauce
Kendte ansigter bag ny Rødovre-restaurant.
Rasmus Jonasson, Jan Jonasson og Birk Voss har overtaget bistroen i Kulturhuset Viften. Og de tre gutter kender Rødovre rigtig godt, da de også driver Espehus Kro i Espelunden.
Restauranten hedder Alice, og her skal der laves klassisk dansk mad med lidt franske tendenser. Og byens bedste brunch i weekenden. Alt sammen med de bedste råvarer og med et solidt vin-, øl- og drinksudvalg.
Derudover kan Alice også bruges til private arrangementer, receptioner og de allerbedste fester.
Vi glæder os til at se jer på Restaurant Alice.