MENU /// a la carte
Snacks
Brød og smør (DKK 40,-)
Charcuterie og ost (DKK 165,-)
Røgede mandler (DKK 40,-)
Oliven (DKK 45,-)
Charcuterie (DKK 95,-)
Ost (DKK 95,-)
Forretter
Gule ærter (DKK 75,-)
Røget bacon, syltede perleløg,
timian & sprødt rugbrød
Tatar (DKK 90,-)
Estragon mayo, jordskokkechips,
kapers & skalotteløg
Koldrøget laks (DKK 90,-)
Syltede beder, peberrodssovs,
boghvede & purløgsolie
Pil-selv-rejer (DKK 65,-)
med aioli & citron
Hovedretter
Sprængt kalvespidsbryst (DKK 165,-)
i frikassé med persille, blomkål,
gulerødder & syltede perleløg
Hakkebøf (DKK 145,-)
På crouton med blødeløg,
kartoffelchips, sylt & brunsovs
Kulmule (DKK 165,-)
Græskar, græskarkerner
& skaldyrsbisque
Knoldselleri (DKK 125,-)
Paneret og serveret med champignon-
sovs & råmarinerede tyttebær
Sides
Hjertesalat (DKK 45,-)
Mormordressing, syltede løg & crouton
Kartoffelmos (DKK 55,-)
Timian & karse
Tomater (DKK 55,-)
Purløgsvinaigrette & solsikkekerner
Desserter
Chokoladetærte (DKK 85,-)
Salt karamel & creme fraiche
Citronfromage (DKK 65,-)
Med flødeskum
Kagedåsen (DKK 100,-)
Et udvalg af småkager til 2 personer
---
TEATERMENU (DKK 350,-)
Mandler og oliven
Gule ærter
Røget bacon, syltede perleløg,
timian og sprødt rugbrød
Sprængt kalvespidsbryst
Peberrodssovs, med persille,
blomkål og gulerødder
Citronfromage med flødeskum
---
Kendte ansigter bag ny Rødovre-restaurant.
Rasmus Jonasson, Jan Jonasson og Birk Voss har overtaget bistroen i Kulturhuset Viften. Og de tre gutter kender Rødovre rigtig godt, da de også driver Espehus Kro i Espelunden.
Restauranten hedder Alice, og her skal der laves klassisk dansk mad med lidt franske tendenser. Og byens bedste brunch i weekenden. Alt sammen med de bedste råvarer og med et solidt vin-, øl- og drinksudvalg.
Derudover kan Alice også bruges til private arrangementer, receptioner og de allerbedste fester.
Vi glæder os til at se jer på Restaurant Alice.